Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

DTP BEYTÜŞŞEBAP’TA RENGA RENK KARŞILANDI

 

17.3.2009 12:35:01

DTP Eş Başkanı Emine Ayna, Seçim Çalışmaları Kapsamında Beytüşşebap İlçesinde Partisi Tarafından Düzenlenen Mitingde Yine Sert Konuşmalar Yaptı. DTP Seçim Bürosu Önünde Yapılan Mitinge, DTP Eş Başkanı Emine Ayna, Şırnak Milletvekilleri Sevahir Bayındır Ve Hasip Kaplan, Şırnak İl Başkanı Halil İrmez, Şırnak Belediye Başkanı Ahmet Ertak, Silopi Belediye Başkanı Muhsun Kunur, DTP Kadın Meclisi Üyesi Aynur Coşkun, Sanatçı Harun Ataman, Şırnak Belediye Başkan Adayı Ramazan Uysal, DTP İlçe Ve Belde Belediye Başkan Adayları, DTP İl, İlçe Ve Belde Yöneticileri Ve Vatandaşlar Katıldı. Kadınların Renkli Yöresel Kıyafetler Ve Başlarına Bağladıkları Puşilerle Katıldığı Mitingde, Abdullah Öcalan Lehine Sloganlar Atıldı.

 

 

G.ŞIRNAKHABER- İHA- Mitingde Eş Başkan Emine Ayna’nın yanı sıra Milletvekilleri’de birer konuşma yaptı. Mitingde söz alan DTP Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır, ''Ölüm istemiyoruz. Bu coğrafyada ölüm kusanlara asla izin verilmemesi gerekir'' dedi.

DTP Eş Başkanı Emine Ayna ise AK Parti başta olmak üzere diğer partilerin seçim propagandasını eleştirdi. Ayna, seçim çalışmalarında halkın sosyal, sağlık ve eğitim sorunlarına değinilmediğine vurgu yaptı. Ayna, parti liderlerinin halkın gerçek sorunlarını çözmek yerine birbirlerine hakaret ettiklerini, çözüm gücü olamadıklarını, hepsinin birer kukla ve piyon olduğunu söyledi. Kürtlerin daha önce birçok partiye Kürt sorununun çözülmesi için şans tanıdığını ancak, ''Bu soruna samimi yaklaşmayan partilerin yok olmaya sürekli mahkum olduğunu'' bildiren Ayna, "Mesut Yılmaz kalkıp, 'AB'nin yolu Diyarbakır'dan geçer' dedi.

Bunda bir hikmet var dedik. Ancak sonra baktık ki bu sözler unutuldu. Yine savaş ve ölümü dayattılar. Ne oldu, bu yaklaşım ANAP'ı bitirdi. Demirel, 'Kürt realitesini kabul etmek gerekir' dedi. Sorunun çözümü için bir şans olur dedik. Ama baktık yine bu sözlerin yine hemen ardından bize reva görülen kan ve gözyaşı oldu. Çiller İspanya'daki Bask modelinden bahsetti. Çözüm için şans olabilir dedik. Ama yine inkar ve imhayı dayattılar. Ne yaptınız, DYP'yi de siyaset sahnesinden sildiniz. 22 Temmuz'da biri çıktı biraz da karizmatik; 'Kürt sorunu benim sorunumdur', 'Devlet hata yapmıştır' dedi. İğne ucu kadar da ihtimal varsa şans verelim dedik. Seçimden önce, 'Sizi dağdaki çocuklarınızla buluşturacağım' dedi. DTP olarak önünü açtık. Ama 22 Temmuz'dan sonra ne yaptı. Operasyon ve tezkereye 'Evet' dedi. Seçimden sonra 'PKK'ya terörist demezseniz konuşmaya hakkınız yok' dedi. 29 Mart'ta bu tutarsız ve ikiyüzlü politikalarından ötürü AK Parti'ye de siyaset çöplüğünde yer ayırdık.

Cumhurbaşkanı önümüzdeki günlerde Kürt sorunun çözümü konusunda iyi şeyler olacağını söylüyor. Artık ne derseniz deyin inanmayacağız" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  DTP'li Kışanak neler söyledi? 11.11.2009 11:57:30
  Bülent Arınç'ı utandıran anlar 11.11.2009 11:38:09
  DTP ŞIRNAK MİLLETVEKİLİ HASİP KAPLAN; “ALNIMIZ AÇIK” 21.7.2009 12:49:42
  DTP'Lİ BAŞKANLAR RANDEVU TALEBİNİ DEĞERLENDİRDİ 10.7.2009 13:30:00
  DTP İL BAŞKANLIĞINA SELİM BAYAR SEÇİLDİ 29.6.2009 10:05:57

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337944

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber